Dragonfly paket
Black cat

Dragonfly paket

5 999 kr7995
  • Fri frakt över 499 kr
  • Snabba leveranser
  • 30 dagars öppet köp
  • Välkända varumärken

Dragonfly är det närmaste du kommer en SUP (stand up paddelboard) som är riktigt bra till allt och är dessutom den mest sålda Black Cat-brädan till nybörjare. En lättpaddlad, stabil och tålig SUP-bräda med ovanligt bra glid och paddelegenskaper. Stabiliteten och mångsidigheten har gjort brädan populär bland paddlare på alla nivåer och särskilt bland de som är nybörjare på SUP. Brädan har tre rejäla handtag för att lätt kunna hanteras på båten, från bryggan eller vid stranden. Framtill finns kraftiga elastiska linor för att ta med det du behöver för dagen.

Till produkten ingår:

SUP-väska med hjul, HP-luftpump, SUP-leash, US finbox standardfena, reparationssats och aliminiumpaddel Black head.

DimensionerBredd83 cmLängd335 cmHöjd15 cm

Specifikatoner

Brädans vikt: 12 kg
Max last: 220 kg
Maxtryck: 25Psi (1,73 Bar)
Konstruktion: Black Magic R Dubbellager
Mått rullad: 84 x 35 x 35 cm
Paddlare: 1-3 Personer

SUP-Väska

Black Cat SUP-väskan har en rad finesser och är väldigt genomarbetad och funktionell. Två hjul gör det lätt att transportera din utrustning på de flesta underlag. Vadderade handtag finns på båda sidor samt topp och botten för enkel hantering i alla situationer. De kraftiga dragkedjorna går diagonalt ned på båda sidorna, vilket underlättar packning av väskan avsevärt. Dragkedjorna är även försedda med färgglada stroppar som gör dem enkla att se och greppa. Meshtyget gör att väskan torkar ur snabbare och bärsystemet går att gömma undan helt när det inte används eller under transport. På utsidan finns möjlighet att fästa en extra paddel om man vill. Väskan är så rymlig att den passar alla Black Cat-modeller med tillhörande utrustning, men kan dras ihop med kompressionsremmar på sidorna vid behov. Läs mer genom att klicka på väskan i webshopen.

HP-Pump

Pumpen har två steg eller växlar. Med steg 1 ger pumpen luft på både upp- och nedslaget. Steg 2 ger pumpen luft enbart på nedslaget. Steg 1 används från start för att snabbt och effektivt fylla brädan med luft och bygga lätt tryck. Steg 2 används för att bygga högre tryck i brädan till önskad nivå. Slagvolymen (hur mycket luft som kommer ut per nedslag) är anpassad för högtrycksbrädor och klarar att pumpa upp mot 25 PSI.

Standardfena

US finbox standardfena med handskruv och mutterplatta i rostfritt stål.

Leash

Fotlåset har tjock och bekväm fodring för komfort. Ett rejält kardborrelås och tjock lina ser till att du och brädan inte kommer bort från varandra ute till havs. Leash kan även kallas SUP-fotrem, livlina eller fotlina. Oavsett vad den kallas är den ett av dina viktigaste tillbehör som alltid ska vara runt foten när du paddlar.

Reparationskit

I kittet finns laglappar, lim och en ventilnyckel.

  • Allroundbräda
  • Svenskt varumärke
  • Hög kvalitet
  • "Allt" ingår i paketet