Samarbete med Sjöräddningssällskapet
2022-01-29

Sjöräddningssällskapet

För oss är det viktigt att du känner dig säker på havet. Därför har vi ett samarbete med Sjöräddningssällskapet och vill uppmuntra dig som handlar hos oss att bli medlem. För en liten medlemsavgift kan du trygga din och många andras tillvaro till havs och få snabb hjälp om olyckan skulle vara framme. En bra livförsäkring helt enkelt.

Den ideella föreningen har räddat liv till sjöss sedan 1907. Idag finns 73 räddningsstationer och fler än 260 räddningsenheter längs våra kuster och i våra största sjöar. 2300 frivilliga sjöräddare är alltid redo att rycka ut och på väg inom 15 minuter när larmet går.

Sjöräddningssällskapets vision är att ingen ska omkomma till sjöss. Därför jobbar de även förebyggande med information till alla som vistas vid sjöar, hav och vattendrag. Sjöräddningssällskapet deltar i ca 90 % av all sjöräddning i Sverige.

Verksamheten bygger på gåvor, medlemskap och ideella insatser. Genom att bli medlem i Sjöräddningssällskapet bidrar du till utbildning och utrustning för alla frivilliga sjöräddare och är med och räddar liv.

Klicka här för att komma till Sjöräddningssällskapets medlemssida.